The list: piese vestimentare MUST în garderoba oricărui bărbat

Bărbații știu cel mai bine cât timp răpește operațiunea „bărbieritul” în fiecare dimineața. De asemenea și noi știm cât de ușor zboară minutele, în fața șifonierului întrebându-ne: „azi ce să mai îmbrac?”. Același scenariu pe repeat, seara, când ea vrea să iesiți la cinăîn acel restaurant sofisticat în care a tot spus că își dorește să ajungă.

Dacă te-ai regăsit într-una din situațiile acestea, cel mai probabil garderobei tale îi lipsesc cateva piese basic, dar care te-ar ajuta să-ți construiești outfit-uri stylish fără prea mare bătaie de cap în orice moment al zilei.


1.Tricoul alb (White T-Shirt)

Sau articolul vestimantar care îți va salva atât zilele toride cât și nopțile răcoroase de vară în care ea își dorește plimbări romantice sub clar de lună. Pentru un look relaxat, poate fi mixată cu perechea de jeans preferată și o cămasă descheiată.

the-new-you-4

tricouriador.ro


2. All white, sau nelipsita cămașă albă…

Un articol vestimentar clasic prin excelență, dar must  în garderoba oricărui bărbat este fără cusur cămașa albă. Ea va lua parte cu succes atât la realizarea ținutelor bussines cât și a celor casual. Este un articol vestimentar foarte răspândit fiind disponibil într-o varietate foarte mare de modele, dar și culori.

untitled-design-3

3. Perechea perfectă de Jeans  

Să ne întelegem: acea pereche de jeans care-ți vin ca„turnați” și pe care cu siguranță îi vei purta până se vor rupe, ca mai apoi să îi redenumești simplu „ripped Jeans”9a45aa497c27561522a5833971840e17.

Animated GIF  - Find & Share on GIPHY

                                                                                                                         the-new-you


4. Pantaloni chino

Animated GIF  - Find & Share on GIPHY

confortabil-la-birou

Pantalonii chino sunt pantalonii fără pense, potriviți anotimpului cald datorită materialului din care sunt croiți (bumbac). Pot fi cu ușurință înglobați în ținute casual alături de cămăși din materiale lejere.


5.Puloverul

Sau cel mai bun prieten al tău în zilele geroase. Alege unul din lână și combină-l cu jeans pentru un look casual. 

1849416.jpegconfortabil-la-birou


6. Geaca de piele

untitled-design-4

Clasica și inconfundabila geacă de piele nu mai reprezintă de mult doar preferata starurilor rock sau a motocicliștilor. Dacă vorbim despre look-uri tinereși, confortabile și ușor de asortat trebuie să includem în garderobă și geaca de piele (cea ecologică, pentru că suntem prieteni cu animalelee4a8bfee3f24e1f197cc452d650f9525).


7. Sacoul

Sacoul este  următorul articol pe lista must  a garderobei tale. Dacă intenționezi să-ți achiziționezi unul, fii foarte atent la etichetă. Alege întotdeauna materiale de calitate precum bumbac sau lână deoarece acestea sunt materiale cu o rezistență mai mare în timp și îți vor oferii confortul de care ai nevoie.

confortabil la birou.jpg


                             9. Costumul

hm-suit-blog

Costumul este pentru mulți dintre noi echivalentul evenimentelor formale sau foarte speciale.

Ei bine, dealungul timpului lucrurile sau schimbat, iar costumul a ajuns să nu mai fie considerat o piesă vestimentară dedicată exclusiv evenimentelor formale, fiind purtat tot mai des în look-uri casual, bine definite de accesorii. 

Indiferent de personalitate sau mediul în care ești mai des prezent, costumul nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.                                                                                                                                                                                                                                                                                   the-new-you-2                                         


10.Pantofii

Pantofii sau după cum îmi place să spun „primul pas” atunci când construim un outfit.

Tocmai din acest considerent garderoba ta nu trebuie să cuprindă doar încălțămintea de fotbal și pantofii pentru birou. Alege să investești eficient în vreo 2 sau chiar 3 perechi de pantofi într-un sezon. Asta pentru a putea să-i mixezi eficient în mai multe ținute. Începe întâi cu pantofii Oxford și Derby. Da, diferența dintre cele două modele o reprezintă carâmbii, care în cazul modelului Oxford sunt cusuţi.

Mergi mai departe și continuă cu o pereche de ghete negre din piele care vor face ravagii în combinație cu geaca ta de piele. Rock on!

Nu te sfii să-ți achiziționezi și o pereche de ghete Chelsea, foarte în vogă în ultima perioadă. Te vor scoate din anonimat împreună cu jeans skinny și tricoul preferat. 

Pentru anotimpul cald investește într-o pereche de loafers. Îți spun pe cuvând că vei ajunge să iubești feeling-ul dat de aceștia și îți vei dori să-i porți mereu.  

Noțiunea de pantofi sport (snikers, in this case) ne este familiară tuturor. E de la sine înțeles cât îți pot fi de utili în zilele cu foarte multe deplasări prin oraș. 

confortabil-la-birouBOOTS.jpgBOOTS (1).jpg


11. Accesoriile

 

THE NEW YOU.jpg

Cu siguranță sunt cele care fac diferența și alese corect, ele îți vor da un aer sofisticat și te vor scoate din mulțime. 

 

„Be in style and find your personal style in your own story. ”

 

img_20170314_104820.jpg

img_20170314_110341.png

Reclame